+31 6 34 740 012 contact@axiflexacademy.com

Algemene Voorwaarden

NTRO

Onze algemene voorwaarden zijn in lijn met de algemene voorwaarden en gedragscode van de NRTO.

Download de NTRO-gedragscode Bedrijven

Download de NTRO-gedragscode Consumenten

Gemeenten en overheid

Dienst Opleidingen hanteert de VNG-inkoopvoorwaarden bij alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten gesloten en bevestigd tussen Dienst Opleidingen en Nederlandse gemeenten en overheid.

  • In afnemende volgorde van belangrijkheid, is de volgende rangorde overeengekomen: (1) de specifieke voorwaarden opgenomen in deze vereenkomst en (2) de onderhavige algemene inkoopvoorwaarden van de gemeente Rotterdam.
  • In de gevallen waarin de overeenkomsten en/of de algemene inkoopvoorwaarden niet voorzien, zullen beide partijen in overleg treden en een regeling treffen naar redelijkheid.

Consumenten en bedrijven

Dienst Opleidingen hanteert algemene voorwaarden op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten gesloten en bevestigd met Dienst Opleidingen.

  • In afnemende volgorde van belangrijkheid, is de volgende rangorde overeengekomen: (1) de specifieke voorwaarden opgenomen in deze vereenkomst en (2) de onderhavige algemene voorwaarden van Dienst Opleidingen.
  • In de gevallen waarin de overeenkomsten en/of de algemene voorwaarden niet voorzien, zullen beide partijen in overleg treden en een regeling treffen naar redelijkheid.

Download hier de algemene voorwaarden

Klik hier om naar de vorige pagina te gaan

Kantoor

Rivium Quadrant 2,
2909 LC
Capelle aan den IJssel

w

Contact

06 34 740 012
contact@axiflexacademy.com